Wedding & Loveshoot

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Dan zijn jullie vast al druk bezig met allerlei zaken die geregeld moeten worden. De jurk, het pak, de locaties.... Veel om aan te denken of misschien willen jullie de bruiloft juist wel klein houden. Hoe deze bijzondere dag er ook voor jullie uitziet, jullie maken samen prachtige herinneringen en juist deze herinneringen wil ik voor jullie vastleggen!

Elk stel is anders en dat vind ik juist zo leuk aan bruiloften fotograferen. De verschillende locaties en mensen maken het heel boeiend, terwijl 1 ding altijd het belangrijkste en ook hetzelfde is: de liefde! Ik vind het onwijs leuk en bijzonder om jullie liefde tijdens deze mooie dag vast te leggen.

Als je erover nadenkt om mij te vragen als fotografe op jullie bruiloft dan maken we een afspraak waarin we met elkaar kennis maken en we bespreken jullie dagindeling. Het is fijn om elkaar vast te ontmoeten en ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Mochten jullie besluiten mij in dienst te willen nemen als fotografe voor jullie bruiloft dan plannen we ongeveer een maand voor de bruiloft nog een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek nemen we de laatste details door.

Tijdens jullie bruiloft beweeg ik me zo onopvallend mogelijk. Jullie liefde is echt en daar moet niets aan veranderd worden. Ik zorg ervoor dat alle belangrijke en mooie momenten op de foto staan maar ook de kleine details vergeet ik niet. Alleen tijdens de fotoshoot zal ik jullie soms kleine aanwijzingen geven.
Kijk bij GALLERY voor meer wedding shoots!

Een weddingshoot:

Loveshoot

Wil je alvast in de stemming komen of leuke foto's maken voor de uitnodigingen of save-the-date-kaartjes dan kunnen we een leuke loveshoot plannen! Ik fotografeer een loveshoot altijd op locatie. Een cafe waar jullie elkaar hebben ontmoet, de stad waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben of misschien wel tijdens het verven van jullie nieuwe huis. Er is heel veel mogelijk en er zijn veel leuke plekken voor een geslaagde shoot. Het gaat tenslotte om jullie en de liefde! Vind je het moeilijk een locatie te verzinnen dan denk ik graag met jullie mee.

Voor een loveshoot gelden dezelfde tarieven als voor een familyshoot, maar in combinatie met een geboekte wedding nu maar 100 euro!

Marjolijn Padmos heeft het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotosessie te gebruiken voor promotiedoeleinden. Dit kan zijn: plaatsing op websites of social media en/of drukwerk. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden.