Family

Wat is het toch leuk om met een gezin onvergetelijke herinneringen vast te leggen! Door foto's te bekijken ga je altijd een beetje terug in de tijd. Maar een fotoshoot is niet alleen leuk voor later, een liefdevolle foto voor nu aan de muur is een prachtig cadeau aan jezelf of anderen!

Een familyshoot is altijd gezellig en ontspannen en op locatie naar keuze. Misschien willen jullie wel naar een plek waar jullie leuke herinneringen aan hebben? Ik fotografeer tijdens het wandelen op het strand, een spelletje in het bos of gewoon gezellig thuis op de bank. Soms laat ik een gezin even poseren maar vaker nog leg ik juist de leuke momenten vast tussen alle bezigheden door!

Kijk in mijn GALLERY voor meer familyshoots!

Hoe ga ik te werk?
Als je interesse hebt in een familyshoot kun je via de mail of mijn telefoonnummer contact opnemen. Ik bel je zo snel mogelijk terug en telefonisch bespreken we jullie wensen wat betreft de locatie. Als je dat moeilijk vind denk ik graag met jullie mee. We maken een afspraak voor de shoot en na de shoot ontvang je binnen 10 dagen een DVD met alle foto's in de brievenbus.

Een familyshoot:

Marjolijn Padmos heeft het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotosessie te gebruiken voor promotiedoeleinden. Dit kan zijn: plaatsing op websites of social media en/of drukwerk. Lees meer hierover in de algemene voorwaarden.