About me

Hoi, wat leuk dat je mijn site bezoekt! Mijn naam is Marjolijn Padmos ik ben 33 jaar en ik kom uit Mijnsheerenland. Ik ben lifestylefotografe en gespecialiseerd in wedding-, family- en newbornfotografie.

Ik noem mezelf lifestylefotografe maar je kunt me misschien ook liefdesfotografe noemen. Ik vind het namelijk mooi om de liefde tussen mensen vast te leggen op een ongedwongen manier. Dat kan de liefde van een bruidspaar zijn maar ook de zichtbare liefde tussen een moeder en een pasgeboren kindje.

Ik ben opgeleid als muziekdocente en werk al een aantal jaar op het Albeda College in Rotterdam. Ik was altijd al geïnteresseerd in kunst en fotografie en 5 jaar geleden ben ik begonnen met een fotografiecursus. Dat beviel zo goed dat ik daarna direct de fotovakopleiding aan de fotovakschool in Rotterdam ben gaan volgen. Een aantal jaar geleden heb ik deze opleiding afgerond met een expositie ‘love is lifestyle’. Sinds die tijd heb ik al veel bruiloften, mooie gezinnen en lieve baby's vast mogen leggen met mijn camera. Kijk in de gallery om een indruk te krijgen van mijn werk.

Heb je interesse in een fotoshoot of fotografie voor je bruiloft, mail of bel me gerust. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!