F.A.Q.

Heb je vragen, stel ze gerust. Hier staan de meest gestelde vragen op een rijtje.

Hoeveel foto’s krijg ik?

Hoeveel foto’s je ontvangt hangt van verschillende factoren af, bijvoorbeeld hoelang ik aanwezig ben geweest en of het om bruilofts- liefdes- of familyfotografie gaat. Ik geef bij een newborn, family of loveshoot altijd als richtlijn minimaal 18 foto’s maar vaker nog ontvangen mijn klanten veel meer foto’s. Meestal ontvangt een bruidspaar een selectie van ongeveer 150 tot 300 foto's, afhankelijk van het aantal uur dat ik aanwezig ben.

Krijgen we ook zwart-wit foto’s?

Ik ben gek op zwart-wit foto’s. Zwart wit kan een beeld heel mooi versterken, maar niet alle foto’s komen even mooi uit in zwart-wit. Op de DVD die je uiteindelijk krijgt staan altijd wel zwart-wit foto’s. Als je er meer wilt, kun je dat altijd aangeven.

Hoe snel heb ik de foto’s in huis?

Bij een love-, newborn- of familyshoot houd ik 10 dagen aan. Een bruiloft en eventueel een album daarbij kost meer tijd. Dan ontvang je de DVD en het trouwalbum binnen 6 weken.

Mogen wij de RAW foto’s hebben?

Nee, ik geef mijn RAW foto’s nooit weg. Mijn werk is pas af als ik alle foto’s uit de reportage met aandacht heb geselecteerd, bewerkt en gefinetuned. Ik zorg er natuurlijk altijd voor dat de reportage die jullie krijgen zo compleet mogelijk is.

Maak je ook een trouwalbum?

Ja, voor een meerprijs maak ik met zorg een trouwalbum voor jullie. Dit album heeft prachtige verstevigde bladen, is 30x30 en heeft een luxe uitstraling.

Ik weet geen leuke locatie…

Geen probleem, ik denk graag met jullie mee.

Wat moeten we aan bij een fotosessie?

Trek gewoon aan wat je zelf vindt passen en waarin jij je lekker voelt! Sommige gezinnen vinden het leuk om allemaal eenzelfde kleur aan te hebben. Dat is leuk maar veel belangrijker is dat jij jezelf kunt zijn. Let alleen wel een beetje op met (te) drukke motiefjes.

Zit jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met me op!